Aanmelden Verskratje
Waarom een bedrijfsabonnement?
Waarom een bedrijfsabonnement?
Een bedrijfsabonnement is niet alleen voordelig vanwege de korting voor uw medewerkers, het loont voor uw hele bedrijf! We vertellen u graag waarom. 

Vers uit de regio
People’s Farm werkt middels het ‘direct van boer naar bord’-principe. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse, eerlijke en lokaal geteelde producten én ondersteunt u de regionale economie. Bovendien zorgt dit regionale karakter voor een optimale productkwaliteit. Doordat de producten slechts een korte weg hoeven af te leggen, behouden ze hun maximale voedingswaarde en zijn ze extra gezond. People’s Farm blijft letterlijk dicht bij haar klanten. 

Vitale en gezonde medewerkers
People’s Farm gelooft er in dat vitaliteit begint bij gezonde voeding. Vers, eerlijk, lokaal en gevarieerd: deze elementen vormen dé basis om de gezondheid een boost te geven. Vitale en gezonde medewerkers voelen zich niet alleen beter, ze presteren ook beter. Ze zijn productiever, kunnen zich optimaal inzetten en zijn flexibel. Daarnaast versterkt het de onderlinge betrokkenheid en vermindert het ziekteverzuim (Zwetsloot & Scheppingen, 2004). Een win-win-situatie voor uw organisatie. 
 
Verantwoord ondernemen
Als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, bent u bij People’s Farm aan het juiste adres. Bijdragen aan een betere omgeving is één van de beweegredenen van People’s Farm. Het concept van People’s Farm wordt daarbij onderstreept door één van de ambities van MVO Nederland, namelijk investeren in duurzaam en gezond eten. Als werkgever kunt u deze ambitie ondersteunen door gezonde en duurzame producten aan te bieden (MVO Nederland, 2018). Met deze visie en de pure en eerlijke teelt van People’s Farm, weet u zeker dat u een stap in de juiste richting zet.  

Voortreffelijk werkgeverschap 
Niet alleen de werkgever heeft belang bij gezonde werknemers, de werknemers zélf vinden gezondheid vaak ook erg belangrijk. En daar kunt u bij helpen! Uit praktijkonderzoek blijkt dat bijna 80% ontevreden is over de mogelijkheden die hun werkgever biedt met het oog op een gezonde levensstijl. Bijna de helft zou dan ook met plezier gebruik maken van gezonde voedingsmiddelen, indien de werkgever dit zou aanbieden (Nationaal Gezonderzoek, 2015). Bovendien is wetenschappelijk bewezen, dat investering in gezondheidsmanagement het bedrijfsimago versterkt, wat ten goede komt bij het werven nieuwe medewerkers (Zwetsloot & Scheppingen, 2004).

Voordelig prijsbeleid
Om dit te realiseren heeft People’s Farm een voordelig prijsbeleid opgesteld, op maat gemaakt voor uw bedrijf. Lees er hier meer over.