Aanmelden Verskratje
De moestuin
De moestuin

"De moestuin van vroeger in een nieuwerwets jasje"

Vanaf het voorjaar van 2015 teelt People’s Farm jaarlijks ruim 60 soorten groenten in haar eigen moestuin in Maasbree. Niet alleen de standaardrassen, maar ook onderscheidende en typisch Hollandse producten.
Iedere week stelt People’s Farm uit deze moestuin ’t Verskratje samen; een gevarieerd pakket met verse en lokale groenten van het seizoen.

Via de wekelijkse nieuwsbrief, deze website en social media betrekt People’s Farm haar afnemers actief bij de activiteiten in de moestuin. Zo weten ze wat er allemaal groeit, hoe de producten eruit zien en wanneer deze in ’t Verskratje worden verwacht.

People’s Farm is de moestuin van vroeger, maar dan in een modern jasje.  

In juni 2021 werd de kruidentuin vernieuwd en aangevuld met (eet)bare bloemen. Tevens werd de eerste lichtwortel geplant (rondom het kruiden- en bloemenpad) en geoogst. Het is een stuk helende tuin geworden. Wil je meer weten over deze bijzonder plant en zijn werking of wil je de helende tuin bezoeken dan kun je je aanmelden voor een van de workshops over dit onderwerp, houd onze website en socials in de gaten. De tuin op afspraak bezoeken kan ook, stuur een bericht naar info@peoplesfarm.nl