Aanmelden Verskratje
"t Verskratje"

"Wekelijks het seizoen op tafel"

Gezond genieten van de smaak van vroeger, in een modern jasje, dagvers van onze eigen biologische boerderij.

’t Verskratje is een groentepakket voor vier dagen dat wekelijks wordt samengesteld met producten uit de moestuin van People’s Farm. Jaarrond genieten van dé biologische groenten van het seizoen, lokaal geproduceerd en een verrassend en gevarieerd assortiment, daar staat ’t Verskratje voor! Via de nieuwsbrief en website voorzien wij u van heerlijke recepten, informatie over de bereidingswijzen, smaak en eigenschappen van de lokale producten.

Wilt u wekelijks worden verrast door heerlijke biologische verse en lokale groenten van het seizoen? Meld u dan snel aan voor ’t Verskratje!

’t Verskratje is verkrijgbaar voor 1 tot 6 personen, bevat verse seizoensgroenten voor vier dagen en is wekelijks op een vaste dag af te halen bij People’s Farm in Maasbree of bij een van de afhaalpunten bij u in de buurt. Daarnaast zijn er wekelijks meerdere keuzeproducten. Hiermee kunt u voorkomen dat de minst favoriete groenten in uw Verskratje komen en toch nog steeds lekker vers en van 't seizoen eten. 

Naast het standaard groentepakket leveren wij ook fruit van het seizoen, geteeld door speciaal geselecteerde telers in de omgeving van Maasbree.

Beleef uw eigen groenten en fruit bij People’s Farm en zet het seizoen op tafel!