Aanmelden Verskratje
Activiteiten
Activiteiten

Activiteiten

Bij People’s Farm beleeft u uw groenten van zaadje tot een heerlijk gerecht op uw bord.
Via de nieuwsbrief en website houden wij u wekelijks op de hoogte, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze ‘moestuin’ in Maasbree en/of deel te nemen aan onze workshops. We leiden u graag rond in onze moestuin (op afspraak) en zetten graag met u het seizoen op tafel!

Sinds Juli 2019 is er ook een winkel aan huis. Deze is geopend op vrijdag geopend van 13.30-18.00, zaterdag van 10.00-15.00 en op maandag van 9.00-12.30

De komst van het voorjaar betekent dat we naast de activiteiten in de moestuin ook weer volop 'de boer op' gaan. We zijn te vinden op diverse markten en activiteiten in de omgeving. Bovendien bieden we korte workshops op locatie aan die kunnen gaan over bodemgezondheid, bijzondere planten, kruiden, bloemen, fysieke en mentale gezondheid. 

Onze kruiden en bloementuin is aangelegd volgens een unieke getallenmatrix waardoor er een helend chakra pad is ontstaan. De tuin is enkel op afspraak opengesteld. We werken in dit traject ook samen met de energetische stoel de URIM van hoedster Monique Timmers. Hierop draait een multidimensionaal programma. Ben je geïnteresseerd laat het ons weten via info@peoplesfarm.nl.

Naast onze nieuwsbrieven zijn wij ook een vast schrijversduo voor Spiegelbeeld Magazine. Ken je dit Magazine nog niet? In onze winkel liggen, naast diverse boeken, diverse inkijkexemplaren. Het Magazine is te koop in de betere boekhandel