Aanmelden Verskratje
Producenten
Producenten

Producenten

People’s Farm werkt samen met regionale producenten voor de extra fruitproducten en speciale aanvullingen van het assortiment. De partners zijn zorgvuldig geselecteerd, komen uit de regio, telen verantwoord en zijn vakkundig. Trots stellen wij aan u voor:

Levels Biofruit

Voor de productie van appels, peren, stoofperen, pruimen werken wij samen met Levels Biofruit, een biologisch fruitteeltbedrijf in Meijel. In eigen boomgaarden teelt het familiebedrijf op 15 ha verschillende soorten fruit. Klik hier voor meer informatie. 

Puur origine

Voor de productie van witlof werken wij samen met Fred Willemssen. Hij is vanaf 1 oktober 2012 eigenaar van Biologische kwekerij Vollenberg die zich specialiseert in de teelten grond witlof en paksoii. Klik hier voor meer informatie. 

Bio Brothers

Voor de productie van biologische aardbeien werken wij samen met Bio Brothers. Johan Tielen teelt in America diverse biologische groenten. Naast de biologische aardbeien ook courgette,rabarber, biologische spinazie en biologische boerenkool.

Let's Grow It

Voor de productie van champignons werken wij samen met Let's grow it. Jos van Wijlick ontwikkelde een professionele teeltwijze waarmee hij een veel stabielere en beter presterende teelt, maar ook een sterk onderscheidende kwaliteit heeft weten te realiseren. Zo worden heerlijke lokaal geteelde champignons geleverd, volledig vrij van pesticiden. Daarmee deelt Jos dezelfde ambitie als People's Farm. Klik hier voor meer informatie.

BioVerbeek

Voor de productie van tomaten, slangkomkommers en paprika’s werken wij samen met BioVerbeek uit Velden, een modern en biologisch tuinbouwbedrijf. BioVerbeek kiest er bewust voor om biologisch te telen en dat resulteert in een eerlijk, gezond en kwalitatief hoogwaardig versproduct. En dat proef je! Klik hier voor meer informatie.