Aanmelden Verskratje
Producenten
Producenten

Producenten

People‚Äôs Farm werkt samen met regionale producenten voor de extra fruitproducten en speciale aanvullingen van het assortiment. De partners zijn zorgvuldig geselecteerd, komen uit de regio, telen verantwoord en zijn vakkundig. Trots stellen wij aan u voor:

Levels Biofruit

Voor de productie van appels, peren, stoofperen werken wij samen met Levels Biofruit, een biologisch fruitteeltbedrijf in Meijel. In eigen boomgaarden teelt het familiebedrijf op 15 ha verschillende soorten fruit. Klik hier voor meer informatie. 

Puur origine

Voor de productie van witlof werken wij samen met Fred Willemssen. Hij is vanaf 1 oktober 2012 eigenaar van Biologische kwekerij Vollenberg die zich specialiseert in de teelten grond witlof en paksoi. Klik hier voor meer informatie. 

Bio Brothers

Voor de productie van biologische aardbeien werken wij samen met Bio Brothers. Johan Tielen teelt in America diverse biologische groenten. Naast de biologische aardbeien ook diverse andere groentes zo.

BioVerbeek

Bio Verbeek uit Velden, een modern en biologisch tuinbouwbedrijf. BioVerbeek kiest er bewust voor om biologisch te telen en dat resulteert in een eerlijk, gezond en kwalitatief hoogwaardig versproduct. En dat proef je! Klik hier voor meer informatie.

Tuinderij De Donk

Jeroen Bouten uit Kessel teelt biologische blauwe bessen. De lekkerste vanwege het perfect getimede plukmoment. Heerlijk en boordevol met anti-oxidanten