Aanmelden Verskratje
Producenten
Producenten

Producenten

People’s Farm werkt samen met regionale producenten voor de extra fruitproducten en speciale aanvullingen van het assortiment. De partners zijn zorgvuldig geselecteerd, komen uit de regio, telen verantwoord en zijn vakkundig. Trots stellen wij aan u voor:

Van Enckevort Fruit
Voor de productie van appels, peren, pruimen en kersen werken wij samen met Van Enckevort Fruit, een fruitteeltbedrijf op de grens tussen Venlo en Sevenum. In eigen boomgaarden teelt het familiebedrijf verschillende soorten fruit. Klik hier voor meer informatie. 

Boerderij Vorster Hand
Voor de productie van witlof werken wij samen met Math Kersten van boerderij Vorster Hand. Naast een witlofkwekerij heeft boerderij Vorster Hand ook een zorgboerderij. De witlof wordt er biologisch geteeld. Klik hier voor meer informatie. 

Zorgboerderij Dubbroek
Voor de productie van asperges en staakbonen werken wij samen met Zorgboerderij Dubbroek, gelegen in het buitengebied van Maasbree. Mat Lenders en Sitske van der Leck werken op dit tuinbouwbedrijf samen met hulpboeren, die naar eigen kunnen meedraaien met alle voorkomende werkzaamheden.Klik hier voor meer informatie. 

Manders Aardbeien BV
Voor de productie van 
aardbeien werken wij samen met Manders Aardbeien BV uit Maasbree. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de regio Maasbree-Baarlo. Verdeeld over twee bedrijfslocaties in Maasbree en een locatie in Baarlo teelt Manders Aardbeien al meer dan 20 jaar overheerlijke aardbeien. 

Schrama Champignons
Voor de productie van champignons werken wij samen met Schrama champignons. Deze Limburgse distributeur van champignons werkt samen met passievolle Limburgse champignontelers. Allemaal familiebedrijven die het machinaal oogsten hebben afgezworen, geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken en champignons met de hand plukken. Klik hier voor meer informatie. 

BioVerbeek
Voor de productie van tomaten, slangkomkommers en paprika’s werken wij samen met BioVerbeek uit Velden, een modern en biologisch tuinbouwbedrijf. BioVerbeek kiest er bewust voor om biologisch te telen en dat resulteert in een eerlijk, gezond en kwalitatief hoogwaardig versproduct. En dat proef je! Klik hier voor meer informatie.