Aanmelden Verskratje

Wat is People's Farm?

People’s Farm is dé regionale producent van úw biologische groenten, kruiden, bloemen van het seizoen. In haar ‘moestuin’ in Maasbree teelt People’s Farm ruim 60 verschillende soorten biologische gewassen. Niet altijd de standaard rassen, maar juist degene die het lekkerste zijn. Daarnaast voorzien wij onze klanten wekelijks van heerlijke recepten, informatie over de bereidingswijzen, smaak en eigenschappen van de producten. Met People's Farm zet u het seizoen op tafel en geniet u van superverse biologische groenten uit de eigen regio. Dat geeft u toch ook een goed gevoel! 

U beleeft uw groenten en fruit bij People’s Farm van zaadje tot een heerlijk gerecht op uw bord! 

Via de wekelijkse nieuwsbrief, onze website en social media houden wij u op de hoogte, maar u bent ook van harte welkom in onze ‘moestuin’ in Maasbree!

Onze belofte:
-       Vers van ’t seizoen
-       geteeld volgens de biologische principes
-       Verrassend
-       Van ’t volk
-       Verantwoord
-       Vakkundig
-       We blijven ontdekken en onze kennis en aanbod uitbreiden

Ontstaan

In 2019 ontmoetten Marcel en Anouk elkaar tijdens een interview over bewustwording en transformatie. In 2021 maakten ze samen op de boerderij een stuk helend chakra pad op kleur omringd met bloemen en kruiden en een bijzondere plant de Lichtwortel. Deze lichtwortel werd aangekocht via Jan Mouws maar deze lichtwortel heeft nu onze unieke eigenschappen (lees licht) aangenomen en deze stromen sindsdien over de akkers. De planten namen enorm aan vitaliteit toe. Sinds 2022 voeren Marcel en Anouk samen de VOF People’s Farm.

People’s Farm is ontstaan uit een droom van Marcel in 2015 waarin hij een andere beeld van een boerderij doorkreeg. Mensen waren weer betrokken bij het planten en telen van voedsel. Het werd gedeeld en opgehaald bij de boerderij of lokale partners. Kleinschalig en leefbaar voor iedereen. Samen met zijn toenmalige echtgenote Yvonne gaven zij, in eerste instantie naast hun grootschalige preiteelt, People’s Farm vorm. Via verskratjes, kookworkshops, open dagen kreeg People’s Farm vorm.

Echter in die periode werd spiritualiteit ook onderdeel van Marcel’s leven en volgde hij naast People’s Farm ook het pad naar binnen. Het op een commerciële basis uitbaten van een bedrijf werd meer en meer een blok aan het been (op het hart).

Anouk’s achtergrond is een meer dan 25 jarige commerciële achtergrond in het bedrijfsleven. Een medische diagnose gooide haar er letterlijk en figuurlijk uit. Levensreddend achteraf gezien. De weg naar heelwording volgend… fysiek (op het gebied van Voeding, Hormonen, Germaanse Geneeskunde, helen wat niet gezond is) en op spiritueel vlak (traumaheling, vergeving).

“Live what you preach”, bracht haar op het pad van Marcel. De ontmoeting en samenkomst was onvermijdelijk. Ieder apart gingen zij op het pad naar binnen om na transformatie elkaar in de buitenwereld te herkennen als zijnde gelijke. Want zo binnen zo buiten.

 

Hun samenkomst is bedoeld om dienstbaar te zijn aan De Nieuw Aarde

Uitganspunten / conclusies (want er bestaan op de Nieuwe Aarde geen concessies)

·         Concurrentie op het gebied van voedsel is niet dienend aan ons als mens en dus ook niet
          aan hoe wij met de aarde omgaan

·         Gezondheid van mens, dier, plant, bodem en omgeving staat voorop

·         Eerlijk delen kan alleen als transparantie voorop staat

·         Een tuin levert overvloed in plaats van tekort

·         Planten hebben een eigen bewustzijn en uniekheid die zij graag met ons delen

·         Niets is meer of minder in de schepping

·         Werken wordt leven (Scheppend Leven)