Aanmelden Verskratje
Over Ons

Wat is People's Farm?

People’s Farm is dé regionale producent van úw groenten van het seizoen. In haar ‘moestuin’ in Maasbree teelt People’s Farm ruim 60 verschillende soorten biologische groenten. Niet altijd de standaard rassen, maar juist degene die het lekkerste zijn. Daarnaast voorzien wij onze klanten wekelijks van heerlijke recepten, informatie over de bereidingswijzen, smaak en eigenschappen van de producten. Met People's Farm zet u het seizoen op tafel en geniet u van superverse biologische  groenten uit de eigen regio. Dat geeft u toch ook een goed gevoel! 

U beleeft uw groenten en fruit bij People’s Farm van zaadje tot een heerlijk gerecht op uw bord! 

Via de wekelijkse nieuwsbrief, onze website en social media houden wij u op de hoogte, maar u bent ook van harte welkom in onze ‘moestuin’ in Maasbree!

Onze belofte:
-       Vers van ’t seizoen
-       Verrassend
-       Van ’t volk
-       Verantwoord
-       Vakkundig

Ontstaan

People’s Farm is de droom van Marcel Jacobs en Yvonne Kersten, beide afkomstig uit families die al jarenlang gepassioneerd bezig zijn met het werk en leven op de boerderij. In 2002 hebben ze het bedrijf van de ouders van Marcel overgenomen. Jarenlang hebben ze groenten geteeld en verwerkt op vooruitstrevende wijze, door te innoveren in de techniek, maar ook in duurzame teelt. 

Na jarenlang actief te zijn in de grootschalige groenteteelt ontstond de wens om daarnaast weer in contact te komen met de eindgebruiker van hun producten. Tevens ontstond, door veranderende markten met weinig vragers en veel aanbieders, het besef dat er gezocht moest worden naar nieuwe structuren om het geteelde product te verkopen. Vanuit de consument kwam ondertussen steeds meer de vraag naar lokale producten en duurzame teelt. Vanuit deze ontwikkelingen is op 28 maart 2014 het idee People’s Farm ontstaan, een nieuwe manier van landbouw, dicht bij de consument, die de communicatie tussen boer, burgers en buitenlui weer vergroot en waarmee de consument de productie van voedsel weer midden in de maatschappij kan beleven. Bij People's Farm kunnen consumenten, bedrijven en horeca een groot en divers assortiment groenten en fruit van het seizoen afnemen. Direct aan de bron, supervers uit de moestuin. Het gemengd bedrijf zoals het vroeger was, maar dan in een modern jasje. 

Het concept People's Farm werd tijdens de eerste presentatie aan de consument, tijdens de Hiltho in oktober 2014, heel enthousiast ontvangen. De positieve reacties motiveerden Marcel en Yvonne om hun idee verder te ontwikkelen. Inmiddels is People's Farm van start en zijn in mei 2015 de eerste Verskratjes uitgeleverd.