Aanmelden Verskratje
't Verskratje
't Verskratje

Aanmelden

Wilt u wekelijks verrast worden met heerlijke verse en lokale groenten van het seizoen, rechtstreeks van de boer? Meld u dan snel aan voor ’t Verskratje!

Flexibel: aanpassen, bijstellen en pauzeren wanneer u dat wilt!

’t Verskratje is een groentepakket voor vier dagen dat wekelijks wordt samengesteld met producten uit de moestuin van People’s Farm. Aanmelden voor 't Verskratje betekent dat u wekelijks wordt verrast met verse groenten van het seizoen, geteeld in de moestuin van People's Farm.
U kunt 't Verskratje iedere week ophalen bij een van de ophaallocaties bij u in de buurt. Het 'abonnement' is flexibel. Via uw eigen account kunt u bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks aardappelen mee laten leveren en iedere week aangeven of u ook fruit in ’t Verskratje wilt. Ook kunt u het aantal personen gemakkelijk wijzigen of de ophaallocatie aanpassen. Gaat u op vakantie of komt het even niet uit? Dan zet u het abonnement gewoon even op pauze. Wijzigingen kunt u doorgeven t/m woensdag voor de uitlevering, waarna wij tijd hebben om de groenten te oogsten en ’t Verskratje in te pakken.

Wat kost 't Verskratje? 
Verse groenten van het seizoen, voor vier dagen:

't Verskratje voor 

1 persoon: € 11,25 per week | 2 personen: € 15,75 per week | 3 personen: € 20,25 per week
4 personen: € 24,75 per week | 5 personen: € 29,25 per week | 6 personen: € 33,75 per week

Daarnaast kunt u per week kiezen om aardappelen, of andere speciale seizoensproducten toe te voegen aan 't Verskratje. 

Introductieactie
Probeer nu ’t Verskratje en profiteer van een introductiekorting van 50% op het eerste kratje! Deze actie is geldig bij afname van minimaal twee kratjes (twee weken). Meld u snel aan! Let op: deze actie is niet geldig bij een bedrijfsabonnement. Hierbij ontvang je namelijk wekelijks korting ;). 

Bedrijfsabonnement
Sluit een collectief abonnement af via je werkgever en ontvang wekelijks korting op 't Verskratje. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden. 

Stel je Verskratje samen!