Aanmelden Verskratje
Hoe werkt het?
Hoe werkt het?
Wanneer u kiest voor een bedrijfsabonnement bij People’s Farm, profiteert zowel u als uw werknemers van de voordelen. Om voor iedereen een voordelig Verskratje op maat samen te kunnen stellen, hanteren wij de volgende richtlijnen. Zo profiteert iedere werknemer van evenveel voordeel! 
  • De standaardprijs van ’t Verskratje bedraagt €10,25 voor één persoon.
  • De bedrijfskorting door People’s Farm geldt voor iedere werknemer van uw bedrijf. 
  • Indien gewenst kan de werkgever ’t Verskratje uitbreiden tot 6 personen. Voor iedere extra persoon wordt €2,50 in rekening gebracht. De bijkomende kosten hiervoor zijn voor de werknemer zelf.  
  • Indien gewenst kunnen extra producten worden toegevoegd. De bijkomende kosten hiervoor zijn voor de werknemer zelf.  
  • De bedrijfskorting door People’s Farm is standaard 10%. Indien uw wensen hiervan afwijken gaan wij hier graag met u over in gesprek. 
  • Als werkgever bepaalt u zelf uw bijdrage aan ’t Verskratje voor uw werknemers.
  • Iedere werknemer heeft een eigen account om zijn/haar Verskratje samen te stellen. 
Bekijk hier een aantal voorbeelden hoe een bedrijfsabonnement er voor u uit kan zien.

People’s Farm Cooking
Met een bedrijfsabonnement van People’s Farm ontvangt u 10% korting op onze kookworkshops

Afhaalpunt bij uw bedrijf?
Wekelijks worden de Verskratjes op vrijdag en maandag geleverd bij één van onze afhaalpunten. Is er geen afhaalpunt in de buurt van uw bedrijf? Bij een bestelling van minimaal vijf Verskratjes, is het ook mogelijk om de bestellingen van uw medewerkers op uw bedrijfslocatie te laten bezorgen.  

Wist u dat een bedrijfsabonnement bij People’s Farm onder de werkkostenregeling valt? 
Wanneer u een bedrijfsabonnement van People’s Farm afneemt, kunt u dit onderbrengen in de vrije ruimte van de werkkostenregeling (WKR). Dit betekent dat u uw eigen bijdrage aan ’t Verskratje onbelast aan uw werknemers kunt verstrekken. Let wel op, dit mag maximaal 1.2% van het totale fiscale loon zijn. Meer informatie over de WKR vindt u op de website van de Belastingdienst.