Informatie

Hoofdingrediënt:
Personen:
4
Categorie:
Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Asperges
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gezond
Seizoen:
Lente

Bereidingswijze:

Fruit de gesnipperde ui en gehakte knoflook aan in de olie. Doe hier de geschilde en in blokjes gesneden zoete aardappel bij. Voeg de fijngesneden tijm en of rozemarijn toe en laat even meebakken. Blus het geheel af met de bouillon. Laat het geheel ca. 20 minuten pruttelen en pureer met de staafmixer. Snijd de groene asperges in stukjes (alleen het onderste stukje even schillen met een dunschiller) en voeg deze toe aan de soep. Een paar minuutjes mee laten koken.

Ingrediënten:

700 g zoete aardappel

300 g groene asperges
ui
tn knoflook
el olijfolie
l groentebouillon
takje tijm en of rozemarijn


« Terug naar: Recepten