Informatie

Hoofdingrediënt:
Aardappelen Winterpostelein-bio
Personen:
4
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gezond

Ingrediënten voor 4 pers.

8 niet al te grote aardappelen,
200-250 gram winterpostelein
1 ui
1 teentje knoflook
1 eetlepel mosterd
stukje geitenkaas bijvoorbeeld de Dilloumi (halloumi grilkaas)
100 gram pompoenpitten/pijnboompitten
Keltisch zeezout
scheutje (haver)melk
Roomboter

Schil en kook de aardappelen gaar en maak een puree met de melk en de roomboter
Bak het uitje samen met de knoflook aan roer de mosterd erdoor meng dit geheel door de puree
Snij de Dilloumi in plakjes en gril deze in een grilpan of op een grilplaat
Meng vervolgens de rauwe, goed gewassen, winterpostelein door de puree.
Pijnboompitten erover strooien en de gegrilde plakjes Dilloumi erop leggen

« Terug naar: Recepten