Thaise bloemkool schotel
Thaise bloemkool schotel

Informatie

Hoofdingrediënt:
Bloemkool-BIO
Personen:
4
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Bloemkool
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst

Kook de pandan rijst zoals op de verpakking staat aangegeven. 
Bak de bloemkoolroosjes in de pan mooi goud bruin. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak dit mooi rul. Doe de kruiden en gehakte cashewnoten erbij en laat het geheel nog 2 minuten bakken. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel in ca 10 minuten  doorgaren. 
Voor het serveren de in ringen gesneden bosui erover strooien.
Als je van pikant houd, kun je ook nog een rode chilipeper toevoegen

! Serveren met de rijst. 

Ingrediënten:
- 200 gram pandan rijst
- 500 gram gehakt
- 1 blikje kokosmelk
- 1 bloemkool
- 30 gram cashewnoten
- 1 bos ui
- 2 el olie
- 2 tl koriander (gemalen)
- 2 teentjes knoflook
- 1 tl gember (gemalen)
- 1 el kerriepoeder


« Terug naar: Recepten