Tagliatelle met rode eikenbladsla
Tagliatelle met rode eikenbladsla

Informatie

Hoofdingrediënt:
Kropsla-GB
Personen:
4 personen
Categorie:
Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Kropsla
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst

Bereidingswijze:

Smeer de plakken brie in met de balsamicoazijn en leg deze ca. 5 minuten in een pan met antiaanbaklaag. Kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking. Was de sla en droog deze. Snijd de helft van de sla in reepjes. Giet de tagliatelle af en meng deze met de olijfolie, de in schijfjes gesneden olijven en de slareepjes. Leg de tagliatelle op de overige sla en leg hier de warme brie op.

Ingrediënten voor 4 pers:
300 g tagliatelle
8 plakken brie
1 rode eikenbladsla
1 el balsamicoazijn
2 el zwarte olijven, in schijfjes
1 el gehakte platte peterselie
2 el olijfolie

Tip:

-Serveer er eventueel brood bij als lichte lunch







« Terug naar: Recepten