Spitskool met Weens tintje
Spitskool met Weens tintje

Informatie

Hoofdingrediënt:
Spitskool-GB
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Spitskool
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Fruit de uienblokjes aan in de olie en voeg, als de uienblokjes glazig zijn, de in reepjes gesneden spitskool toe. Voeg na vijf minuten de kruiden toe en laat het nog 5 minuten bakken. Doe het daarna in een met olie bestreken ovenvaste schaal. Klop de crème fraîche los en schenk dit over het spitskool-mengsel. Zet de ovenschaal ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 175 °C.

Ingrediënten voor 4 pers:
1 kg spitskool
1 ui
125 g crème fraîche
2 el zonnebloemolie
1 tl kummelzaadjes
3 tl paprikapoeder
zout / peper


Tip: Lekker met schnitzel en frites


« Terug naar: Recepten