Spitskool met couscous
Spitskool met couscous

Informatie

Hoofdingrediënt:
Spitskool-GB
Personen:
4
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Spitskool
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Bereid de couscous zoals op de verpakking staat aangegeven. Verhit de olie in de wok en bak hierin de in blokjes gesneden ui en knoflook. Voeg vervolgens de in reepjes gesneden paprika toe en hierna het vlees. Breng het geheel op smaak met kruiden. Voeg de laatste 4 minuten de in stukjes gesneden spitskool toe.
Roer de couscous los en verdeel het over de broden. Schep hiernaast de wokschotel op. 

Ingrediënten:
250 gram couscous
ui
rode paprika
1 tn knoflook
1 el olijfolie
500 gram kipfilet reepjes
400 gram spitskool
1 tl paprikapoeder
1 tl kerriepoeder
1 tl korianderpoeder
zout/peper


« Terug naar: Recepten