Snijbonensoep
Snijbonensoep

Informatie

Hoofdingrediënt:
Snijbonen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Groenten:
Snijboon
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Zomer, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Laat de halskarbonades trekken in de bouillon en voeg de in blokjes gesneden aardappel toe.

Snijd de prei in fijne ringen en de snijbonen in fijne slierten. Voeg de prei en snijbonen  toe aan de bouillon.

Laat het geheel zo'n 30 minuten trekken en je hebt een gezonde maaltijd soep.

Tip: Lekker met  roggebrood met mosterd en katenspek


Ingrediënten voor 4 pers:


2 l  bouillon

250 gram aardappelen

500 gram snijbonen

2 st prei

2 halskarbonades

 



« Terug naar: Recepten