Snijbonen roerbak
Snijbonen roerbak

Informatie

Hoofdingrediënt:
Snijbonen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Snijboon
Vegetarisch:
Nee
Seizoen:
Zomer

Bereidingswijze:

Maak de snijbonen schoon, snijd ze in grote ruit en kook deze in ca. 5 minuten beetgaar. Bak de varkensreepjes en voeg vervolgens de gesnipperde ui en de knoflook toe. Roer de snijbonen en tomatenkwarten eronder, breng het op smaak met zout en peper en laat het ca. 10 minuten smoren. Roer als laatste de basilicum erdoor.  

Ingrediënten voor 4 personen:
800 g snijbonen
400 g varkensvlees reepjes
1 ui
2 tn knoflook
2 vleestomaten
2 el basilicum
2 el olijfolie
zout / peper


Tip: Serveren met pasta


« Terug naar: Recepten