Snijbonen roerbak
                            
                        Informatie
                                    Hoofdingrediënt:
                                
                                
                                    
                                        Snijbonen-BIO
                                                                        
                                
                                    Personen:
                                
                                
                                    4 personen
                                
                            
                                            Categorie:
                                        
                                        
                                            Hoofdgerecht
                                        
                                        
                                        
                                    
                                
                                    
                                        
                                        
                                            Bereidingstijd:
                                        
                                        
                                            20-40 minuten
                                        
                                        
                                         
                                            Groenten:
                                        
                                        
                                            Snijboon
                                        
                                        
                                        
                                    
                                
                                    
                                        
                                        
                                            Vegetarisch:
                                        
                                        
                                            Nee
                                        
                                        
                                         
                                            Seizoen:
                                        
                                        
                                            Zomer
                                        
                                        
                                        
                                    
                                
                             Bereidingswijze:
Maak de snijbonen schoon, snijd ze in grote ruit en kook deze in ca. 5 minuten beetgaar. Bak de varkensreepjes en voeg vervolgens de gesnipperde ui en de knoflook toe. Roer de snijbonen en tomatenkwarten eronder, breng het op smaak met zout en peper en laat het ca. 10 minuten smoren. Roer als laatste de basilicum erdoor.Ingrediënten voor 4 personen:
800 g snijbonen
400 g varkensvlees reepjes
1 ui
2 tn knoflook
2 vleestomaten
2 el basilicum
2 el olijfolie
zout / peper
Tip: Serveren met pasta
« Terug naar: Recepten

