Informatie

Hoofdingrediënt:
Aardappelen Gele uien-BIO Kropsla-BIO
Personen:
4
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Kropsla
Vegetarisch:
Ja

1 krop sla

slasaus of zelfgemaakte dressing met azijn mosterd en honing, zout en peper

Voor de uien saus:

3 uien in dunnen ringen

Glaasje Melk/geitenmelk of plantaardige melk

2 eetlepels bloem/arrow root

Peper en zout

Tip: Serveer met gekookte aardappelen lekker om de sla de aardappelen en de uiensaus door elkaar te mengen

De saus kan op dezelfde manier met spekjes gemaakt worden.

Maak de sla schoon en scheur de grote bladeren in kleinere stukken. Overgiet de sla met de slasaus of de zelfgemaakte dressing. Laat de sla een uur voor serveren staan zodat de smaken in kunnen trekken

Bak de uien in dunne ringen mooi goudbruin. Meng de melk en de bloem in een glaasje en meng dit met de gebakken uien in de pan. Als het de binding begint voeg dan nog wat water of melk toe. Op smaak maken met peper of zout.



« Terug naar: Recepten