Schorsenerensoep
Schorsenerensoep

Informatie

Hoofdingrediënt:
Schorseneren-Bio
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Schorseneren
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Winter

Bereidingswijze:

Schil de schorseneren (doe latex handschoenen aan) en snijd deze in kleine stukken. Kook de schorseneren gaar in de bouillon en pureer het geheel met de staafmixer tot een gladde soep. Bruineer de amandelen. Doe voor het serveren de room bij de soep en strooi de peterselie en de amandelen erover.  

Ingrediënten voor 4 pers.:
600 g schorseneren
1 l bouillon
125 g room
30 g geschaafde amandelen
1 el gehakte peterselie

Tip: serveer er een soepstengel bij

« Terug naar: Recepten