Informatie

Hoofdingrediënt:
Schorseneren-Bio
Personen:
2 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Schorseneren

2 personen

150 à 200 g pasta, 400 g, schorseneren, 1 ui, 200 g blauwschimmelkaas, 3 eetl. tomatenpuree, ongeveer 2 dl. rijstdrank of water met een scheutje melk, olijfolie.

Bereiding

Schorseneren onder water schillen met een dunschiller, in stukjes van 4 à 5 cm snijden, meteen in een laagje rijstdrank leggen en in ongeveer 10 min. gaar koken. Pasta gaar koken zoals op de verpakking beschreven staat. Ui schillen, klein snijden en fruiten in olie. Kaas in kleine stukjes snijden of brokkelen. Tomatenpuree en kaas aan de uien toevoegen. Saus op gewenste dikte maken met kookvocht. Pasta op borden scheppen. Schorseneren over de pasta verdelen. Kaassaus erover schenken. Lekker met veldsla of winterpostelein. Het Schillen kost tijd! maar je krijgt er wat voor!


« Terug naar: Recepten