Savooiekool met pasta
Savooiekool met pasta

Informatie

Hoofdingrediënt:
Savooiekool-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter

bereidingswijze:

Fruit het gesnipperde uitje en de fijn gehakte knoflook aan in de verhitte olie. Verwijder de buitenste bladeren van de kool en de stronk. snij de kool in fijne repen en wok deze mee. Schenk de room erbij en breng op smaak met zout, peper en tijm. Roer er de afgekookte penne of andere pasta door en verkruimel de mozzarella er overheen.

Ingrediënten:

1      savooikool

500 gr penne

2 tn knoflook

1      rode ui

1 el  tijm

1 dl  room

1 bol mozzarella

1 el  olijfolie

          zout/peper

tip:

Lekker met bv een stukje zalm


« Terug naar: Recepten