Informatie

Hoofdingrediënt:
Paarse Rettich
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

  • 1 dikke radijs (kan uiteraard ook met kleine radijsjes)
  • sap van 1/2 citroen
  • 1-2 el tamari
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl geroosterde sesamolie
  • snufje zout
  • 1 tl sesamzaad

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

Schil een dikke radijs en snijd met een scherp mes, of liever nog een mandoline, in heel dunne plakjes. Maak een dressing van citroensap, sojasaus, olijfolie, sesamolie en een snufje zout. Meng met de radijsplakjes, bestrooi met een beetje sesamzaad en serveer.


« Terug naar: Recepten