Informatie
Hoofdingrediënt:
Paarse Rettich
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter
- 1 dikke radijs (kan uiteraard ook met kleine radijsjes)
- sap van 1/2 citroen
- 1-2 el tamari
- 1 el olijfolie
- 1 tl geroosterde sesamolie
- snufje zout
- 1 tl sesamzaad
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingrediënten voor: 4 personen
Bereiding
Schil een dikke radijs en snijd met een scherp mes, of liever nog een mandoline, in heel dunne plakjes. Maak een dressing van citroensap, sojasaus, olijfolie, sesamolie en een snufje zout. Meng met de radijsplakjes, bestrooi met een beetje sesamzaad en serveer.
« Terug naar: Recepten

