Informatie

Hoofdingrediënt:
Rabarber-BIO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Zomer

Ingrediënten:

  • 300 gr rabarber
  • 50 gr suiker
  • 50 ml water
  • snuf kaneel


Bereidingswijze:

Was de rabarber en snijd in stukjes. Breng in een pan het water aan de kook en voeg de rabarber toe. Laat 5 minuutjes pruttelen. voeg halverwege de suiker en kaneel toe. Roer in de pan zodat de rabarber uit elkaar valt. Laat nog een paar minuutjes iets indikken op laag vuur.


 Lekker bij de yoghurt of andere toetjes of bij de pannenkoeken of in gebak. Zowel warm als koud lekker. Voeg als variatie ook eens vanille of sinaasappel toe.



« Terug naar: Recepten