Informatie

Hoofdingrediënt:
patisson-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter

Bereidingswijze:Snijd een kapje van de patisson af en kook de patisson in 15 minuten gaar in water. Hol de patisson uit met een lepel. Snijd de stukken patissonvruchtvlees in kleine stukjes en bak ze in olie samen met in stukjes gesneden broccoli of bloemkool, prei en knoflook. Rooster de pijnboompitten even in een koekenpan en meng ze door het groentemengsel. Schep het mengsel in de uitgeholde patisson.
Variatie met feta en olijven: Meng door het groentemengsel een aantal in stukjes gesneden olijven en verbrokkelde feta.

Ingrediënten:
2 patisson2

1 stuk broccoli of bloemkool
2speren prei
1 teentje knoflook
50 g pijnboompitten
eventueel nog andere groente naar smaak



« Terug naar: Recepten