Pasta met romeinse sla
Pasta met romeinse sla

Informatie

Hoofdingrediënt:
Romeinse sla-IO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Romeinse sla
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer

Ingrediënten:

2 kroppen romeinse sla

250 gr spaghetti

120 ml room

3 el gehakte tuinkruiden (dille/bieslook/peterselie)

2 el olijfolie

250 gr gerookte zalmsnippers

             Zout/ peper

Bereidingswijze:

De sla wassen en grof snijden. Wok de reepjes sla in de olie voor ca 3 minuten. Blus deze af met de room en laten inkoken tot de gewenste saus dikte. Op smaak brengen met de tuinkruiden, zout en peper. Roer voor het serveren de zalmsnippers erdoor. Serveer met de spaghetti, voor bereiding zie verpakking.



« Terug naar: Recepten