Informatie

Hoofdingrediënt:
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht, Bijgerecht, Lunch
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten:

Pasta naar keuze
150 gram pancetta/ evt. ander spek maar dan meer gebruiken
Doosje champignons
Doosje oesterzwammen
1,25 dl. Slagroom
2 hele eieren
3 eierdooiers
150 gram verse parmezaanse kaas gerapst
1 teentje knoflook
peper, evt. zout (pas op het is al hartig!)
Olijfolie

Bereidingswijze:

Champignons en oesterzwammen in plakjes bakken in olie, teentje knoflook erover uitpersen en meebakken. Ondertussen pasta koken. In steelpannetje slagroom en al het losgeklopte ei op een laag vuur verwarmen, roeren en niet laten koken! Kaas erin laten smelten, beetje kaas achterhouden voor op het bord.
Saus, verkruimelt spek en champignons door gare paste scheppen; niet meer verwarmen. Lekker veel peper, evt. zout toevoegen



« Terug naar: Recepten