Koolrabi ovenschotel
Koolrabi ovenschotel

Informatie

Hoofdingrediënt:
Koolrabi-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst

Bereidingswijze:

Fruit  de paprikablokjes,champignons en fijngehakte knoflook aan in een pan. Het gehakt rul bakken en op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder . Meng dit samen en doe dit in een ovenvaste schaal . De koolrabi schillen en in dunne plakken snijden Deze ca 3minuten koken, afgieten en dakpans gewijs over het gehakt verdelen. Het losgeklopt ei met de room en kaas mengen en op de koolrabi schenken. Zet de ovenschotel ca 25 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.


Ingredienten:

4 koolrabi

500 gr gehakt

30 gr boter

2 tn   knoflook

1 rode paprika

250 gr champignons

75 gr    geraspte kaas

1 dl       room

1           ei

tip:Traditioneel serveren met gekookte aardappelen, gekookte ham en hard gekookte eieren.


« Terug naar: Recepten