Informatie

Hoofdingrediënt:
Personen:
4
Categorie:
Voorgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten

Ingrediënten

· Komkommer
· Uien
· Volle melk
· Dille
· Garnalen

  • 3 komkommers
  • 3 uien
  • 1 l groentebouillon
  • 200 ml volle melk
  • peper
  • zout
  • dille (gesnipperd)
  • 175 gram gepelde garnalen

    Bereidingswijze

  • Snij ¼ komkommer in miniblokjes en hou ze apart voor garnering. Snij de rest in stukjes. Pel en snipper de uien.

  • Fruit de ui in olie. Roer er de komkommerstukjes door en blus met de bouillon. Breng aan de kook en laat 20 minuten sudderen.

  • Mix de soep en roer er de melk door. Breng op smaak met peper en zout.

  • Verdeel over kommetjes en garneer met garnalen, dille en miniblokjes komkommer. Serveer eventueel wat apart in een glaasje.
  • lekker als voorafje bij de bbq

« Terug naar: Recepten