Informatie

Hoofdingrediënt:
Bosui-bio
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Gelegenheid:
Gemakkelijk

Ingrediënten

· Bosui
· Oregano
· Pijnboompitten
· Bouillon
· Boter
· Olijfolie
· Witte wijn
· Parmezaanse kaas

  • 25 gram boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 bosjes lente-/bosuitjes (schoongemaakt)
  • 50 milliliter groentebouillon of
  • 50 milliliter kruidenbouillon
  • 50 milliliter witte wijn
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 2 eetlepels verse oregano (gehakt)
  • 75 gram Parmezaanse kaas (geraspt)

    Bereiden

    1. Verhit de boter en de olijfolie. Bak hierin de lente/bosui 5 minuten, keer regelmatig om.
    2. Giet de bouillon en wijn erbij en smoor 5-7 minuten zodat het vocht verdampt.
    3. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Schep ze uit de pan en meng ze met de oregano.
    4. Bestrooi de lente/bosui ermee en verdeel de Parmezaanse kaas erover.

      Lekker met vis, vlees en vleeswaren als rosbief.

« Terug naar: Recepten