Informatie

Hoofdingrediënt:
Zoete aardappel - BIO Wortelen - GB
Personen:
4
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter

  • Ingredienten:

  • 3 pastinaken
  • 3 wortelen
  • 2 grote zoete aardappels
  • 2 rode uien
  • 6 takjes tijm
  • 2 takjes rozemarijn
  • Olijfolie, zout en peper
Bereidingswijze:

Schil de wortels, aardappels en pastinaken. Halveer de smallere gedeeltes, en snijd de rest in parten zodat je stukken van gelijke dikte hebt. Snijd de uien in ringen van ongeveer anderhalve centimeter dik.

Rits met een vork de blaadjes van de takjes tijm en haal ook de rozemarijnnaaldjes los. Meng samen met de groenten, uienringen, een scheut olijfolie, peper en zout. Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel hier de groenten over.

Rooster gedurende 20-30 minuten, tot de groenten gaar zijn en lichtbruin kleuren.


« Terug naar: Recepten