Geroerbakte paksoi
Geroerbakte paksoi

Informatie

Hoofdingrediënt:
Paksoi-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Lente, Zomer

Bereidingswijze:

Was en snijd de paksoi in grove stukken . Snijd de lente-ui in stukjes van 1 cm. en snipper de knoflook. Snijd ook de kipfilet in grove stukken. kook de rijst. Doe een flinke scheut zonnebloemolie in een grote wok of ruime braadpan en fruit de lente-ui en de knoflook. Voeg na 2 min.het vlees toe met een scheut ketjap.Roerbak het vlees bruin en gaar. Voeg een mespuntje sambal toe en doe de paksoi erbij. Kruimel er een bouillonblokje over .Roerbak enkele min .De paksoi moet nog knapperig zijn. Maak eventueel af met zout en ketjap naar smaak. Doe wat rijst op een bord, schep de roerbakschotel ernaast en strooi er de gefrituurde uitjes overheen.

Ingrediënten voor 4 personen:

1 grote of 2 kleine paksoi
500 g kipfilet
bosje lente-ui
rijst
3 tn knoflook
1 blokje kruidenbouillon
bakje gefrituurde uitjes
zoete ketjap
zonnebloemolie
sambal
zout  

   


« Terug naar: Recepten