Informatie

Hoofdingrediënt:
Romeinse sla-IO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Zomer

Snijd de courgette en aardappels in kleine stukjes en fruit deze met de uienblokjes aan in de boter. Als dit gaar is, voeg je de groentebouillon toe en breng je het geheel aan de kook. Voeg de gewassen Romeinse sla toe en laat het 5 minuten mee trekken. Vervolgens het geheel met de staafmixer tot een gladde soep pureren.
Je kunt eventueel nog een lepel room in elke kop toevoegen.

 ! Lekker met broodcroutons of een kaasstengel

Ingrediënten:
- 1 krop Romeinse sla (ook bekend als bindsla)
- 1 ui
- 1 courgette
- 1 l groentebouillon
- 30 gr boter
- 2 grote aardappels in blokjes gesneden.



« Terug naar: Recepten