Informatie
Hoofdingrediënt:
Romeinse sla-IO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Zomer
Snijd de courgette en aardappels in kleine stukjes en fruit deze met de uienblokjes
aan in de boter. Als dit gaar is, voeg je de groentebouillon toe en breng je het
geheel aan de kook. Voeg de gewassen Romeinse sla toe en laat het 5 minuten mee
trekken. Vervolgens het geheel met de staafmixer tot een gladde soep pureren.
Je kunt eventueel nog een lepel room in elke kop toevoegen.
! Lekker met broodcroutons of een kaasstengel
Ingrediënten:
- 1 krop Romeinse sla (ook bekend als bindsla)
- 1 ui
- 1 courgette
- 1 l groentebouillon
- 30 gr boter
- 2 grote aardappels in blokjes gesneden.
« Terug naar: Recepten