Gebakken schorseneren
Gebakken schorseneren

Informatie

Hoofdingrediënt:
Schorseneren-Bio
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Schorseneren
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Gezond
Seizoen:
Winter

Bereidingswijze:

Boen de schorseneren schoon en schil ze onder stromend koud water (doe dit met latex handschoenen). Leg ze na het schillen in water met citroensap of azijn. Snijd de schorseneren in stukken van zo'n 5 cm en kook ze in ca 10 minuten beetgaar.

Verwarm de olijfolie en bak hierin de schorseneren mooi goudbruin. Breng de schorseneren op smaak met zout, peper en strooi de gehakte peterselie erover.

Ingrediënten voor 4 pers:
500 g schorseneren
1 citroen
2 el olijfolie
2 el  gehakte peterselie

zout/peper

Tip: lekker met aardappelpuree en een karbonade


« Terug naar: Recepten