Flensjes gevuld met eikenbladsla
Flensjes gevuld met eikenbladsla

Informatie

Hoofdingrediënt:
Eikenbladsla-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Eikenbladsla
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer

Bereidingswijze:

Flensjes: meng de bloem met het ei en een snufje zout en voeg al roerende de melk toe. Bak de flensjes in de boter mooi goud geel.

Dressing:
Meng alle ingrediënten en pureer dit met de staafmixer tot een dressing.

Bak de spekblokjes krokant en meng dit met de gewassen sla en appelblokjes. Voeg de dressing toe en rol de salade in een flensje.   


Ingrediënten voor 4 personen:
1 krop eikenbladsla
100 g spekblokjes
1 appel

Flensjes:
100 g bloem
200 ml melk
1 ei
zout
30 g boter

Dressing:

100g frambozen
4 el walnotenolie
2 el balsamicoazijn
1 tl honing
zout/peper


Tip: 

- Geschikt als lunch of als voorgerecht




« Terug naar: Recepten