Eikenbladsla met gerookte zalm
Eikenbladsla met gerookte zalm

Informatie

Hoofdingrediënt:
Eikenbladsla-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Hoofdgerecht, Bijgerecht, Lunch, Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Eikenbladsla
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer

Ingrediënten

· 1 eikenbladsla
· 1/2 komkommer
· 1.5 dl yoghurt
· 1 el dille
· 1 teentje knoflook
· 500 gr gerookte zalm

De groente kun je schoonmaken door de buitenste bladeren te verwijderen en de overige bladeren los te scheuren en in water te wassen. Let op, deze sla moet je scheuren, niet snijden. Zo blijft de sla lekker knapperig.

Eikenbladsla met gerookte zalm

Ingredienten:

1 eikenbladsla

halve komkommer

1,5 dl yoghurt

1 el dille

1 teentje knoflook

500 gr. gerookte zalm


Bereidingswijze:

1. Was en droog de eikenbladsla. Maak een saus van de ingrediënten (behalve van de zalm). Voeg naar smaak zout en peper toe. Verdeel vervolgens de gerookte zalm door de salade. 



Eet smakelijk!


« Terug naar: Recepten