Eikenblad stampot
Eikenblad stampot

Informatie

Hoofdingrediënt:
Eikenbladsla-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Eikenbladsla
Vegetarisch:
Nee
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst

Bereidingswijze:

Schil en kook de aardappels gaar. Bak de spekreepjes krokant en laat deze op keukenpapier uitlekken. Was de eikenbladsla goed en snijd deze in reepjes. Maak puree van de gekookte aardappelen, de melk en de boter en roer hier de spekreepjes en de eikenbladsla onder. Breng de stamppot op smaak met zout, peper en nootmuskaat.  

Ingrediënten voor 4 pers:
1 kg aardappelen
1 krop eikenbladsla
150 g spekreepjes
150 ml melk
25 g boter
zout/peper/nootmuskaat

Tip: Serveren met een gepaneerde speklap


« Terug naar: Recepten