Informatie

Hoofdingrediënt:
Lollo Bionda-GB
Personen:
4 personen
Categorie:
Salades
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Vegetarisch:
Nee
Seizoen:
Zomer

Bereidingswijze:

Leg de plakken brie op een vel bakpapier en leg deze voor 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Bak de spekreepjes krokant en laat deze uitlekken op keukenpapier. Maak de dressing door alle ingrediënten te mengen en roer deze onder de gewassen sla. Voeg de gehakte walnoten, spekreepjes en in blokjes gesneden appel toe. Verdeel alles over vier borden en leg er als laatste twee plakken warme brie per persoon op. 

Ingrediënten voor 4 personen:
8 plakken brie
1 zure appel
100 g walnoten
500 g spekreepjes
1 lollo biondo sla

Dressing:
5 el olijfolie
1 el honing
1 el balsamico azijn
zout / peper


Tip: Lekker met stokbrood en een glaasje witte wijn


« Terug naar: Recepten