Courgettes in het zuur
Courgettes in het zuur

Informatie

Hoofdingrediënt:
courgette-BIO
Personen:
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
60+ minuten
Groenten:
Courgette
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Zomer, Herfst

Bereidingswijze:

Snijd de courgette en slangkomkommer dun met een kaasschaaf of dunschiller. Hussel de komkommer en courgette door elkaar. Snijd 2 lente-uitjes fijn en voeg deze toe. Zet het mengsel weg met azijn en voeg er een lepel suiker en ½ lepel zout aan toe. Laat dit een paar uur staan en knijp dan het vocht uit het mengsel. 

Ingrediënten:

1/2 courgette
1/2 slangkommer
2 lente uitjes
Azijn
1el suiker
½ el zout

Tips:

-Lekker bij alle soorten bonen of stamppot.
-Maak er een sausje bij: meng een kopje yoghurt, 1 el azijn, een beetje olie, zout, suiker, peper en Italiaanse kruiden door elkaar. 


Ingestuurd door: Diny Versteegen


« Terug naar: Recepten