Informatie

Hoofdingrediënt:
Coeur de Boeuf tomaat
Personen:
2
Categorie:
Lunch
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Seizoen:
Zomer

Ingrediënten

· Coeur de boeuf tomaat 1x
· Snoeptomaatjes mix handjevol
· Kappertjes
· Rodeui kleine
· Basilicum
· Parmezaanse kaas geschaafd
· Olijfolie
· Azijn
· Peper en zout

Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 1 coeur de boeuf tomaat
  • 4 à 5 tomaten in verschillende kleuren geel, donker rood, roze
  •  appel kappertjes
  • 1/2 rode ui in halve ringen gesneden
  •  parmezaan blok schaafsel
  •  verse basilicum
  •  olijfolie
  •  azijn
  •  zwarte peper
  •  zout
Porties: personen
Instructies
  1. Snij de cœur de bœuf in zeer dunne plakjes en beleg er twee bordjes mee.
  2. De overige tomaatjes snij je in willekeurige vormen. Leg alle tomaatjes over de cœur de bœuf.
  3. Werk af met de rode ui, de appelkappertjes, het parmezaan schaafsel en de basilicum. Kruid af met zwarte peper uit de molen, zout uit de molen, olijfolie en wat azijn.
  4. Serveer eventueel met een stukje stokbrood.

« Terug naar: Recepten