Chinese kool met pindasaus
Chinese kool met pindasaus

Informatie

Hoofdingrediënt:
Chinese kool (GB)
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Chinese kool
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Fruit de gesnipperde ui aan in de olie en voeg vervolgens de kip toe. Voeg na vier minuten de rode paprika en de fijn gesneden Chinese kool toe en breng het op smaak met kruiden. Roer de pindasaus eronder en warm het geheel goed door.

Ingrediënten voor 4 personen:

500 g biologische kipfilet

2 el olie

1 Chinese kool
1 rode paprika
1 ui

 pindasaus :

  • 1/2 kopje melk.
  • 1/2 kopje water.
  • 4 eetlepels pindakaas
  • 2 eetlepels ketjap.
  • 1 theelepel sambal.
  • 1 teen knoflook.
  • 2 theelepels basterdsuiker

  • 1 tl gemberpoeder
    1 tl kerriepoeder
    zout / peper

    Tip: serveren met rijst, kroepoek en augurken



    « Terug naar: Recepten