Broccoli taart
Broccoli taart

Informatie

Hoofdingrediënt:
Broccoli-BIO
Personen:
4
Categorie:
Bijgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Groenten:
Broccoli
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Feestelijk
Seizoen:
Zomer, Herfst

Kook de roosjes broccoli beetgaar en laat deze vervolgens goed uitlekken. Bekleed een springvorm met bakpapier en verdeel over de bodem de aardappelschijfjes met hierop de broccoliroosjes.
Meng de kwark, kaas en amandelschaafsel door de los geklopte eieren en schenk dit over de taart.
Afbakken in een voorverwarmde oven in 45 minuten op 180 graden.

! Serveer een taartpunt bij vis of vlees

Ingrediënten:
- 700 gr broccoli
- 700 gr aardappelschijfjes (voorgegaard)
- 6 eieren
- 150 gr kwark
- 100 gr geraspte kaas
- zout/peper/nootmuskaat
- 200 gr amandelschaafsel


« Terug naar: Recepten