Bospeen op Yvonne's wijze
Bospeen op Yvonne's wijze

Informatie

Hoofdingrediënt:
Bospeen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Groenten:
Bospeen
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond
Seizoen:
Zomer, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Aardappelblokjes koken( beetgaar), afgieten en hierna koud afspoelen en drogen. Hetzelfde doen met de wortelschijfjes. Spekblokjes krokant bakken en uit de pan halen. De champignonschijven in het vet van het spek bakken vervolgens aardappelblokjes toevoegen en later de wortelschijfjes. De erwten erbij doen en als laatste de zilveruien met de krokante spekblokjes. Breng op smaak met zout en peper.

Tip:
Lekker met kippenbout


Ingrediënten voor 4 pers:
3 el olie

1 bospeen

800 gr aardappelblokjes

200 gr erwten (diepvries)

250 gr champignons

150 gr spekblokjes

100 gr zilveruitjes

zout/peper




« Terug naar: Recepten