Boerenkool met pasta
Boerenkool met pasta

Informatie

Hoofdingrediënt:
Boerenkool-BIO
Personen:
4 personen
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter

Ingrediënten:

300 gr penne

300 gr boerenkool

1           ui

1 tn       knoflook

150 ml  room

  1           citroen

75 gr       parmezaanse kaas

2 el          olijfolie

                zout/peper

Bereidingswijze:

Boerenkool schoonmaken en in dunne repen snijden. De gesnipperde ui aanfruiten in de olie met de fijn gehakte knoflook. Voeg de boerenkool toe ,doe het sap van de citroen erbij en schenk de room erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Roer de afgekookte penne (voor bereiding zie verpakking)  eronder en strooi de parmezaanse kaas erover.


« Terug naar: Recepten