Bietensoep
Bietensoep

Informatie

Hoofdingrediënt:
Rode biet-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Groenten:
Rode biet
Vegetarisch:
Nee
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Fruit de gesnipperde ui en gehakte knoflook aan in de olie. Voeg de geschilde en in blokjes gesneden aardappelen en bietjes toe. Doe hier de bouillon bij en laat alles in ca. 30 minuten gaar worden. Pureer de soep met de staafmixer en breng het op smaak. Doe voor het serveren de Griekse yoghurt midden op het bord. 

Ingrediënten voor 4 personen:
2 el olijfolie
4 aardappelen, in blokjes
2 tn knoflook, fijngehakt
±6 rode bietjes, in blokjes
2 l runderbouillon
4 el Griekse yoghurt


Tip:
- Serveren met een warm broodje


« Terug naar: Recepten