Atjar van meiraap en zoete aardappel
Atjar van meiraap en zoete aardappel

Informatie

Hoofdingrediënt:
Meiraap-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Bijgerecht, Lunch, Salades
Bereidingstijd:
60+ minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Breng het water, azijn, suiker, geplet knoflookteentje en de kurkuma in een pannetje aan de kook.   Haal van het vuur af en laat gedurende 10 minuten doortrekken.   Zeef de knoflook uit het zoetzuur.   Was de meiraap en de zoete aardappel goed en schaaf deze in dunne plakken op de mandoline.   Verwarm de zoetzuur licht, voeg de meiraap en zoete aardappel toe en zet koud weg in de koelkast.Laat het geheel nog 1 uur marineren. 


Ingrediënten:

1meiraap

1 middelgrote zoete aardappel (geschild)

100 ml azijn

100 ml water

50 g suiker

1 tn knoflook

1 tl. kurkuma


« Terug naar: Recepten