Informatie

Hoofdingrediënt:
Personen:

  1. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Hak de noten grof en houd apart.
  2. Verwarm de olie met de knoflook op een lage stand in een hapjespan tot de knoflook zachtjes bruist, maar niet verkleurt. Voeg de chilivlokken en andijvie toe en roerbak een paar minuten tot de groente slinkt.
  3. Kook de tortellini. Schep ze uit de pan en meng ze met de andijvie. Besprenkel met nog wat olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel over borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas, walnoten en pijnboompitten.

Bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

  • 50 gram walnoten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 teentjes knoflook (geperst)
  • 1 snufje chilipepervlokken
  • 400 gram andijvie (voorgesneden)
  • 500 gram tortellini gevuld met kaas (koelvers)
  • 50 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 20 gram pijnboompitten

« Terug naar: Recepten