Andijvie-champignon roerbakschotel
Andijvie-champignon roerbakschotel

Informatie

Hoofdingrediënt:
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
0-20 minuten
Groenten:
Andijvie
Vegetarisch:
Ja
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Was de andijvie, laat het uitlekken en snijd de andijvie in repen. Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes. Snijd de paprika in blokjes en hak de knoflook fijn. Snijd de lente-ui in ringen. Verhit de olijfolie in een wok en bak hierin de champignons tot ze bruin zijn. Doe de knoflook, lente-ui en paprika erbij en bak dit 5 minuten mee. Doe op het laatst de andijvie erbij en roerbak de andijvie mee tot deze bijna slap is. Maak het gerecht op smaak met zout en peper en bestrooi het met dunne reepjes munt. 

Ingrediënten voor 4 personen:
1 krop andijvie
250 g champignons
1 rode paprika
2 knoflookteentjes
4 lente-uitjes
olijfolie
muntblaadjes
zout /peper



« Terug naar: Recepten