Informatie
                                    Hoofdingrediënt:
                                
                                
                                    
                                        aardpeer-BIO
                                                                        
                                
                                    Personen:
                                
                                
                                    4
                                
                            
                                            Categorie:
                                        
                                        
                                            Bijgerecht, Lunch
                                        
                                        
                                        
                                    
                                
                                    
                                        
                                        
                                            Bereidingstijd:
                                        
                                        
                                            20-40 minuten
                                        
                                        
                                         
                                            Vegetarisch:
                                        
                                        
                                            Ja
                                        
                                        
                                        
                                    
                                
                                    
                                        
                                        
                                            Gelegenheid:
                                        
                                        
                                            Gezond
                                        
                                        
                                         
                                            Seizoen:
                                        
                                        
                                            Herfst, Winter
                                        
                                        
                                        
                                    
                                
                             Ingrediënten
                                            · Aardpeer 
                                        
                                        
                                        
                                
                                    
                                        
                                            · Zuurkool
                                        
                                        
                                        
                                
                                    
                                        
                                            · Appel
                                        
                                        
                                        
                                
                                    
                                        
                                            · Eieren
                                        
                                        
                                         Aardpeerzuurkoolrostie ( lekker bij wild )
400 gr, aardperen
250 gr, zuurkool
2 appels
2 eieren
peper en zout
Schil en rasp de aardperen ( grof en fijn raspen ziet mooi uit , structuur )
spoel zuurkool af
Rasp de appel
Dit samen in een theedoek doen, aandraaien en het vocht eruit knijpen.
Terug in een grote kom peper en zout toevoegen
Eieren toevoegen.
Eventueel met ( kleine ) kookring mengsel erin drukken en ronde vormpjes maken.
Bakken in olijfolie, Ghee of echte boter
Kunt deze rostie ook zo eten als lunchgerecht, lekker met een beetje appelmoes erop.
« Terug naar: Recepten




