Zoete aardappel ovenschotel
Zoete aardappel ovenschotel

Informatie

Hoofdingrediënt:
Zoete aardappel - BIO
Personen:
4 personen
Bereidingstijd:
40-60 minuten
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer, Herfst, Winter

Bereidingswijze:

Schil de aardappel en snij deze in grove stukken.Doe hetzelfde met de winterpeen. Schil de ui en ook deze kun je in grove stukken snijden. Hak de knoflook tenen fijn en snij de kip in stukken. Alles doe je in een braadslee of op een bakblik. Meng de olie met de kruiden en meng dit erdoor. Zet het geheel in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ca. 30 minuten. Mix tussendoor alles goed door elkaar.

Ingrediënten:

750 gr zoete aardappel

3          winterpenen

500 gr  kip

2           rode ui


5 tn      knoflook

1 el       tijm

1 el       oregano

1 el        paprikapoeder

 4 el       olijfolie

              Zout/peper



« Terug naar: Recepten