Informatie

Hoofdingrediënt:
Palmkool-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter

Ingrediënten:

200 gr palmkool

2 tl       tijm

250 gr ricotta

2           eieren

2 el        Parmezaanse kaas

2 el        room

               Peper/zout

+  6 pl    bladerdeeg


Bereidingswijze:

Snij de nerf uit de palmkool en snij er hierna  dunne repen van. Blancheer de palmkool en laat deze goed uitlekken. Klop 1 ei los met de ricotta en kaas breng het op smaak met peper, zout en tijm. Roer de palmkool door het mengsel . Je kunt de bladerdeeg in een vormpje doen of je kunt er pakketjes van maken met de palmkool vulling. Bovenste laag bladerdeeg insmeren met los geklopt ei. Zet het voor ca 20 minuten in een voor verwarmde oven op 200 graden

Bereidingstijd ca 40 minuten



« Terug naar: Recepten