Ovenschotel met tortillachips en andijvie
Ovenschotel met tortillachips en andijvie

Informatie

Hoofdingrediënt:
Andijvie-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Andijvie
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Zomer

  • Ingredienten:

  • 200 gr tortillachips
  • 2 paprika
  • 1 blikje mais
  • 500 gr andijvie
  • 2 flinke el taco kruidenmix
  • 500 gr gehakt
  • 200 gr geraspte kaas
  • 250 gr creme fraiche
  • 20 gr boter
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng de andijvie met de crème fraîche. Snijd de paprika, rul het gehakt in een wok met een scheutje olijfolie en voeg de paprika en de taco kruiden toe en bak kort mee.
  2. Giet de mais af en vet de ovenschaal in met boter. Maak laagjes in de ovenschaal, beginnend met gehakt, mais, andijvie, tortillachips en als laatste de geraspte kaas. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven. Enjoy!

Top af met een klodder yoghurt knoflook dip met verse bladpeterselie. Nachos met gehakt en groente uit de oven, zo maak je ‘t. Eet je liever vegetarisch? Vega gehakt past ook perfect bij dit nachos recept.


« Terug naar: Recepten